Între anii 2004-2010 M&Co Europe Training a fost filiala companiei Merenyi & Co. din Budapesta.

Din 2010 M&Co. Europe Training a devenit o companie cu 100% capital social românesc, dar în continuare suntem partene ri strategici în privința transferului de know-how, și programele de train the trainer.

Merenyi & Co. este unul dintre liderii de piață din Ungaria, și acest parteneriat ne ajută reciproc să fim printre cei mai competenți pe piața de training.

Asociația unDAverde este un ONG, care crede în capacitatea spațiilor publice din mediul urban și rural de a-și ameliora calitatea în ceea ce privește accesibilitatea, siguranța, aspectul estetic, sustenabilitatea în timp și participarea activă a utilizatorilor.

Din 2013 undaVerde este partenerul nostru în cadrul proiectelor de responsabilitate socială. Cu ajutorul experienței și profesionalismului lor, am reușit să derulăm mai multe proiecte CSR, cu impact mare în cadrul comunității.

Pe lângă faptul că Columbia Sportswear este clientul nostru încă din 2009, în 2013 am semnat un cotract de parteneriat prin care fiecare participant la programele noastre outdoor beneficiază de reduceri semnificative la achiziționarea produselor Columbia.

Asociația Salvamont - Salvaspeo Mureș, ne asigură ghizi profesioniști și calificați în cadrul team-buildingurilor gen Survive-All, Speologie, Canyoning etc. Pe lângă colegii noștrii din divizia outdoor, ei ne asigură ca fiecare participant să fie în maximă siguranță, chiar și în momentele cele mai dificile. Numai în anul 2014 Salvamont s-a ocupat în de siguranța a peste 800 de participanți în cadrul evenimentelor organizate de noi.

close