servicii speciale

servicii

SPID® I-IV - strategii de comunicare situațională

SPID® este o metodă de dezvoltare dinamică, care permite urmărirea și documentarea dezvoltării participanților. Fiecare literă din acronimul SPID® reprezintă o strategie de comunicare, iar prin utilizarea conștientă a acestora crește semnificativ nivelul de eficacitate personală. (Sympathy – câștigarea simpatiei, Partnership – managementul relațiilor, Information – dobândirea informațiilor, Defensivity – impunerea intereselor) Metoda constituie o noutate în cadrul trainingurilor şi, în general, în cadrul dezvoltării competenţelor umane.

servicii

SIT - dezvoltarea creativități

În contextul economic actual din ce în ce mai competitiv, inovația – în domeniul prestărilor de servicii, a produselor sau în ceea ce privește aducerea valorilor noi – este calea optimă pentru orice companie spre creștere și o dezvoltare continuă. SIT - Sistematic Inventive Thinking - este o metodă revoluționară în generarea ideilor noi, un instrument simplu, care ajută la rezolvarea problemelor acolo unde soluțiile obișnuite nu aduc rezultate.

Află cum

servicii

EQ - dezvoltarea inteligenței emoționale

Desconsiderarea importanţei emoţiilor în afaceri este destul de răspândită, o asemenea importanţă fiind greu de acceptat sau chiar inacceptabil pentru mulți. Nu numai cercetările din domeniu, dar şi efectul trainingului EQ contrazic această presupunere greşită. Emoţiile influenţează judecata, procesele memoriei, atribuţia succesului şi eşecului, gândirea inductivăşi deductivă. Mai mult, avantajează gândirea flexibilă, creativitatea. Sintetizând, cele patru aspecte esenţiale ale inteligenţei emoţionale sunt: identificarea şi exprimarea emoţiilor, utilizarea lor pentru facilitarea proceselor cognitive, decizionale şi de cunoaştere, respectiv gestionarea sentimentelor şi a emoţiilor.